Razvoj veština menadžera, mr Predrag Đukić • Biznis Link

Razvoj veština menadžera, mr Predrag Đukić

Knjiga: RAZVOJ VEŠTINA MENADŽERA

Autor: mr Predrag Đukić

U biblioteci trening centra Biznis Link bitno mesto zauzima knjiga pod nazivom RAZVOJ VEŠTINA MENADŽERA, čiji je autor mr Predrag Đukić.

Svesni smo kolika je izloženost stresu na poslu i privatnom životu, da je manje slobodnog vremena i da smo u stalnoj žurbi, i da zbog svega toga težimo donošenju brzih ODLUKA, što nas u nastavku balade čini napetim i nespokojnim. I ono što se čini jeste da OKOLNOSTI često upravljaju nama, umesto obrnutih uloga.

Upravo zato nam je potrebna knjiga RAZVOJ VEŠTINA MENDAŽERA jer nam nudi koncept razvoja i unapređenja veština koje su ključne za USPEH u savremenom društvu. Zbog upotrebljivosti opisanih TEHNIKA i pristupa, osobe koje se nalaze na rukovodećim pozicijama, članovi timova koje oni vode i kompanije u kojima ovi ljudi rade, veoma brzo imaju KORISTI od njihove primene.

POZITIVNI EFEKTI koje ćete imati, ukoliko ova knjiga bude i u vašoj biblioteci, nisu ograničeni samo na poslovni svet – primena tih ZNANJA na svakodnevnoj bazi vraća kontrolu nad sopstvenim životima u NAŠE RUKE. Znanja i veštine autora, njegovo višegodišnje menadžersko, konsultantsko i predavačko iskustvo, daju posebnu vrednost sadržaju u ovoj knjizi.

Mi se često vraćamo ALATIMA iz ove knjige – u situacijama kad smo u nedoumici prilikom donošenja nekih odluka, ili želimo proverene tehnike za kvalitetno rešavanje problema, ili, dok razvijamo određene ideje i testiramo njihovu primenjivost…

Sigurni smo da će u vašim rukama knjiga RAZVOJ VEŠTINA MENADŽERA dobiti novu upotrebnu vrednost.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

Share this post