Atomske navike, Džejms Klir

džejm-klir-navike

Atomske navike, Džejms Klir

Knjiga: Atomske navike

Autor: Džejms Klir

“U leto 1830. godine Viktor Igo suočio se sa nemogućim rokom. Dvanaest meseci ranije, francuski autor je obećao svom izdavaču novu knjigu. Ali, umesto da piše, proveo je te godine u realizaciji drugih projekata, zabavljajući goste i odgađajući svoj rad. Frusrtriran, Igoov izdavač odgovorio je postavljanjem roka, koji je bio kraći za šest meseci. Knjiga je morala da bude gotova do februara 1831. godine.

Igo je smislio čudan plan da pobedi svoje odugovlačenje. On je skupio svu svoju odeću i zamolio asistenta da je stavi u veliki kovčeg, i isti zaključa. Ostao je bez ičega što bi nosio, osim velikog šala. U nedostatku odgovarajuće garderobe za izlazak, ostao je u svojoj radnoj sobi i pisao je neprestano tokom jeseni i zime 1830. godine. Knjiga “Zvonar Bogorodičine crkve” objavljena je dve nedelje pre roka – 14. januara 1831. godine.”

Vi ne morate Igoovim putem!

Džejms Klir, jedan od vodećih svetskih stručnjaka u oblasti formiranja navika, pripremio je za nas knjigu Atomske navike – pravo blago za sve one koji žele da rade na sebi, razvijaju dobre navike i svoju izvrsnost podižu na viši nivo, na dnevnom nivou.

Knjiga Atomske navike  zauzima važno mesto u biblioteci našeg centra Biznis Link jer smo zahvaljujući njoj došli do odgovora na sledeća pitanja:

  • Zašto nam je nekada zahtevno usvajanje novih navike/ menjanje postojećih?
  • Kako da vodimo uspešno pregovaranje sa sobom i ostanemo motivisani & disciplinovani u procesu usvajanja novih navika?
  • Kako da malim i jednostavnim koracima, na dnevnom nivou, dođemo do sjajnih rezultata?

… I još nešto smo naučili: hodajte polako ali nikada unazad!

Verujemo da će, nakon čitanja i proučavanja, knjiga Atomske navike biti i na polici vaše biblioteke jer ćete u njoj pronaći kutiju sa alatom i jasnim uputstvima zašto šta & kako, kriju u vama!

 

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

Share this post