Priča zaljubljenog trenera • Biznis Link

Priča zaljubljenog trenera

Zaljubljena sam u svoj poziv – trenerski POZIV.

Ta zaljubljenost traje već 20 godina i moj je izvor inspiracije, posvećenosti i rasta.

Zahvalna što sam blagoslovena DAROM da prenosim znanje i inspirišem ljude da otkriju i razvijaju svoje potencijale, opredelila sam se, da dobar deo mog rada bude usmeren na razvioj TRENERSKIH UMEĆA, odnosno da budem podrška svima koji se zaljube u ovaj poziv.

I tako, kroz program POKLONI SE I POČNI, u Trening Centru Biznislink, prošlo je dvanaest generacija trenera.

Otvorila sam svoju RIZNICU trenerskih alata, više godina prikupljanu i kreiranu, i sa učesnicima ovog programa podelila sve ono što im je potrebno da rastu kao treneri, beskarajno uživaju na ovom putovanju i ostave TRAG. Tu se nalaze:

  • Alati za duboko razumevanje trenerske uloge.
  • Kutija sa svim elemetima za efikasno postavljanje cilja, razumevanje ciljne grupe, dizajniranje trening plana I izbor pravih metoda.
  • Preporuka koraka za efikasno vođenje treninga i adekvatan pristup učesnicima programa.
  • Modeli pristupa zahtevnim situacijama i učesnicima.
  • Komunikacione matrice za efikasno upravljanje različitim fazama treninga.
  • I još mnogo toga… da od postavljenog cilja stignu do željenog rezultata!

Krajem prošle nedelje još jedna generacija internih trenera završila je kompletan program i krenula je dalje u susret novim grupama koje će razvijati, alatima koje će inovirati, temama koje će kreirati.

Sve ih posmatram dok drže svoj trening, i mešaju se zahvalnost što su mi ukazali poverenje da rastemo zajedno, radost što su porasli, vera da će biti odlični treneri!

Zadovoljni idemo dalje – oni spremni za nove prilike i izazove, a ja… da im budem podrška na putu IZVRSNOSTI! Energija koju smo razmenili, osmeh kao zajednički imenilac i posvećenost ovom zanatu – ostavljaju trag!

Važno mesto u razvoju trenera ima MENTOR. To sam spoznala dok sam otkrivala tajne ovog zanata. Moji mentori bili su izuzetni, i možda je zato ovolika radost, posvećnost i podrška koju pružam ljudima sa kojima razvijam trenerska umeća. I svaki put se oduševim kada vidim da moji treneri pokazuju da u potpunosti žive osnovni trenerski princip: U TEBI MORA GORETI ONO ŠTO ŽELIŠ ZAPALITI U DRIGIMA!

I još nešto mi pokazuju kroz svoje treninge – svesni su da je biti TRENER – PRIVILEGIJA odabranih, i da samo u pozitivnom okruženju mogu carovati INSPIRACIJA, POSVEĆENOST I RAST.

Često dobijam pitanje kome ne bih preporučila da krene na ovo putovanje.

Ko ne voli ljude, kome je vođenje treninga isključivo deo KPI priče, ko to samo odrađuje i ne želi da uči i da razvija trenerska umeća, kome je to prilika da pokaže i odmeri svoj ego – topla preporuka – nemojte kupovati kartu za ovo putovanje!

Duboko verujem da je naše samo ono što dajemo drugima, i zato raširenih ruku i sa RANCEM punim alata, otvaram VRATA još jednoj generaciji trenera ovih dana u Trening Centru Biznislink.

Idemo dalje!

Ukoliko je ovo i vaš IZBOR, tu sam da vas podržim – kroz individualne i grupne programe razvoja trenerskih umeća POKLONI SE I POČNI. I tu sam da vam pokažem koliko RADOSTI donosi prenošenje ZNANJA, deljenje UVIDA, istraživanje novih PRISTUPA i usvajanje novih VEŠTINA.

Verujte ovo je DVOSMERNA ULICA – Razvijajući druge razvijamo sebe!

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

Share this post