Priča o zahvalnosti • Biznis Link

Priča o zahvalnosti

Kada obožavate posao koji radite i imate okruženje koje to prepoznaje, ceni i podržava, onda se pitate da li je to splet srećnih okolnosti, ili, pak rezultat vere u sebe i ono što radite, ogromne posvećenosti i konstantnog usavršavanja, ili je nešto treće… Iz mog ugla, spoj svega navedenog! I to je, zapravo, početak moje MOKROGORSKE priče – priče o ZAHVALNOSTI!

Retrospektiva

U novembru 2011. pozvana sam da uđem u predavački tim Mokrogorske škole menadžmenta. U tom trenutku, bila sam već formirani predavač koji želi da deli znanje i veštine, testira nove alate i metodologije, implementira svoje ideje… i nailazim na direktora škole Srđana Janićijevića i njegov tim – zainteresovane i spremne da to i podrže!

Tada započinjemo zajedničko PUTOVANJE sa namerom da kreiramo nove standarde razvoja ljudi i biznisa u poslovnoj zajednici. Alati su nam bili različiti, ali misija i vrednosti u potpunoj harmoji. Pogledi na određena pitanja i pristupi nosili su crtu naše autentičnosti. Da li je bilo RASKRSNICA – da, jeste, ali smo na svakoj nastavljali zajedno još spremniji i sigurniji u ono što radimo i čemu stremimo.

Zapravo, kako vreme prolazi postajem svesna da je moj poziv PRIVILEGIJA jer radim sa ljudima koji vole svoj posao i za ljude koji žele da razvijaju sebe i prave pomake u svom radnom okruženju.

Izuzetno uživam u svakom trenutku pripreme i realizacije programa, konstantno vođena željom da ljude oko sebe inspirišem da otkriju svoje POTENCIJALE, pružim proverene alate i motivišem da, dajući svoj maksimum, postanu najbolja verzija sebe. I sve ovo ne bi bilo tako lepršavo da nemam sjajnu podršku kolega – mojih Mokrogoraca!

Put do izvrsnosti

Već deceniju, čvrsto vezani, škola i ja koračamo zajedno. Nekada se škola osloni na mene, nekada se ja naslonim na školu. Sve u svemu, postali smo partneri! Nastavljamo dalje – da učimo, razvijamo sebe i druge pokazujući koliku moć ima podeljeno ZNANJE.

I dok pisem ove redove, emocije ljubavi, ponosa, zadovoljstva se mešaju, slike sa programa se pojavljuju i ja se osećam zahvalno i radosno za sve pružene prilike za rad sa sjajnim ljudima i RAST bez granica!

Sa ove tačke posmatranja stvari, sasvim sigurna, tvrdim da PUT DO IZVRSNOSTI ima različite tačke, brojne izazove, interesantne predele i donosi ogromno zadovoljstvo! I, zato, krenite da istražujete, i nikako ne zaboravite da osvestite i zahvalite za mnogo toga dobrog u vama i oko vas!

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

Share this post