Riznica alata za ličnu i profesionalnu izvrsnost • Biznis Link

Riznica alata za ličnu i profesionalnu izvrsnost

Sa POINTS OF YOU metodologijom upoznala sam se 2017. godine.
To je bila LJUBAV na prvi pogled!

Fascinirale su me MOGUĆNOSTI koje pružaju ovi alati za razvoj lične, timske i kompanijske IZVRSNOSTI. Koristim je često u implementaciji različitih razvojnih programa u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, u timskim radionicama, koučing sesijama, za individulani rad, kao i za rad u grupama.

Jednostavno – Otvara različita VRATA u nama, i oko nas!

Zanimljivo je da kada trening krene i učesnicima objasnim kako ćemo koristiti POINTS OF YOU alate, i pokažem fotografije – tada vidim različite POGLEDE, najviše zainteresovane, ali i upitne, i začuđene.
Ono što nikada nisam videla jeste ravnodušnost i otpor ovoj metodologiji.

I to je razlog zašto sam jedva čekala i oduševljeno prihvatila SPEAK UP – novi alat POINTS OF YOU metodologije, I otvorila kutiju sa novim idejama, vežbama, materijalima i ogromnim mogućnostima za moje klijente.

Šta dobijamo korišćenjem SPEAK UP alata?

  • Otvaramo RIZNICU mogućnosti u oblasti ličnog, timskog i kompanijskog razvoja. Posmatramo stvari iz različitih ULOGA i vodimo DIJALOG.
  • Imamo sjajnu PRILIKU da osvestimo, razumemo i nađemo put – do nas i ljudi oko nas.
  • Omogućava nam da postavimo prava PITANJA, i dođemo do brojnih UVIDA.
  • Pomaže nam u pretvaranju uvida u akcione KORAKE.

Kako realizujemo Speak Up radionice?

  • Uživo/ online jeste model našeg rada.
  • Radinice mogu biti individualne ili u grupi.
  • Organizujemo otvorene i kompanijske programe.
  • Radimo u grupi do max 8 učesnika.
  • Follow-up je sastavni deo ovih programa.

Šta kažu učesnici naših radionica?

“Ovako to izgleda na radionicama: na početku imaš utisak da se igraš, pa pomisliš hajde da se zabavimo. Potom zaboraviš na vreme, ne znaš gde ti je proletelo par sati, zar je već kraj?! Nikako ne izlaziš ravnodušno, naprotiv, puno pitanja, puno tema za razmišljanje, želje da i ti uradiš nešto za sebe. Zato se uvek rado vraćam ovim radionicama i iskreno radujem novim susretima!”

“Radionica je bila kreativna i veoma korisna. Dobili smo konkretne alate.Topla preporuka za sve moje prijatelje. Morate radionicu da prođete.”

“Kada radimo na sebi, uvek smo na dobitku. A kada na to dodamo i fantastičnu atmosferu, onda je dobitak dupliran. Danijela i svi ostali ucesnici, puno hvala! Zaista sam ponosna sto sam tu sa svima vama.”

Speak Up radionice - kada i gde?

Od septembra 2023. godine, u kreativnom okruženju Trening Centra Biznislink, na krilima SPEAK UP alata, otvoramo zanimljive i korisne teme lične/ timske/ kompanijske IZVRSNOSTI, postavljamo ključna pitanja i definišemo akcione korake.

Čekamo vas da uvide na različita pitanja i teme – pretvorimo u nezaboravno PUTOVANJE do željene destinacije!

Kontakt za više informacija: office@biznis-link.rs

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

Share this post